Nyheder

Klasser og præmier

Vi tilbyder følgende klasser, grupper og præmier i 2017

Etape Bornholm er først og fremmest et motionsløb. Men vi har også noget ekstra til jer, der gerne vil konkurrere og kæmpe om præmierne.

Vi har en række aldersopdelte grupper fordelt på de tre klasser/distancer vi tilbyder, som er 5-dages etapen (voksne), ungdom (15-17 år) og Børn (op til og med 14 år). Fødselsåret er afgørende.

De aldersgrupper og præmier vi tilbyder kan ses på hjemmesiden. Der er sket ganske få justeringer i forhold til 2016. Både i gruppeinddelinger og præmierne.  

Du kan læse om 5-dages etapen her

Du kan læse om ungdomsløbet her

Du kan læse om børneløbet her

Tryk på linkene i bunden af billedet af de enkelte link, så får du flere oplysninger.

Husk, vi har også en klubkonkurrence og en firmakonkurrence. Her er der også præmier. Læs regler m.v. på linket.

Der er naturligvis igen i år masser af lodtrækningspræmier. Vi trækker lod blandt alle deltagere. Du ser på de ophængte lister, om du har vundet. Alle deltagere, der gennemfører alle 3/5 løb, modtager desuden en medalje om fredagen. Du kan hente diplom på vores hjemmeside, hvis du ønsker dette. Bemærk, du kan ikke tilvælge dette i år, da vi ikke længere sender diplomer ud med posten. Du kan selv udskrive det.

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.